Minőségi Rock

Ellensúly Rockmagazin

Ellensúly Rockmagazin

P. Mobil: Farkasok völgye Kárpát-medence - két hónap után második kiadás

2014. december 13-án P. Mobil Klub a Crazy Mama Music Pubban

2014. december 09. - Harman

A P. Mobil 2014-2015-ös klubévadának decemberi alkalmán, 14-án szombaton jelenik meg Farkasok völgye Kárpát-medence CD második kiadása.

2014_p_mobil_farkasok_volgye.jpg

A 2014-es stúdióalbum, tizenkét új dallal, valamint öt bónusz felvétellel október 11-én került a boltok polcaira. Az anyag a 2010-2014 közötti P. Mobil sikerturnék (Gyöngyök és disznók 2010, Élsz-e még? 2011, Világvége 2012, Farkasok völgye 2013, Élve vagy halva 2014) esszenciája. Az új dalok fele (Nagyon fáj, Nyomjad papa!, Farkasok völgye, Szexrabszolga, Nem akartam megszületni, Tudom, hogy ki vagyok!) már a hivatalos megjelenés előtt slágerré vált.

A CD kiadás extra felvételei között megtalálható Bencsik Samu első, utolsó, valamint legismertebb szerzeménye. Előbbiek első alkalommal kerültek stúdióban rögzítésre, utóbbi a koncerteken már szintén klasszikussá érett akusztikus változatban. Továbbá a jelenlegi felállással ismét felvételre került a Gyöngyök és disznók. Szintén friss stúdiófelvételen hallhatók a Miskolci kocsonya című koncertalbum slágerei: A csitári hegyek alatt és a Nagyon fáj is.

Az október 11-én megjelent, a Joker Special magazin P. Mobil különszámához mellékelt 3000 példányszámos, kartontokos első szériát hetek alatt elkapkodták a rajongók.

A december 13-án megjelenő keménytokos második kiadás a teljes szövegkönyvet is magában foglaló 24 oldalas booklettel került forgalomba.

p_mobil_klubnap_crazy_mama.jpg

A decemberi P. Mobil Klub vendégei Rozsonits Tamás dobos (ex-Moby Dick, ex-Best of Rock FM) és az Asphalt Horsemen együttes lesznek.

Jozé / Ellensúly 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://ellensuly.blog.hu/api/trackback/id/tr396971305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása