Minőségi Rock

Ellensúly Rockmagazin

Ellensúly Rockmagazin

Textilfilc és Rock And Roll

P. Mobilosok V. Országos Találkozója 2014

2014. december 04. - Harman

2014. november 22-én a Sugovica partján, a bajai Kagyló Étteremben volt a P. Mobilosok V. Országos Találkozója, hol az ország minden területéről érkező P. Mobil rajongók négyfogásos gasztronómiai- és négyfogásos zenei menüben részesülhettek. Önköltségen, illetve a P. Mobil kedves ajándékaként.

2014_mobilosok_orszagos_talakozoja_dzsugi_teca.jpg

A zártkörű rendezvényen étellel vendéghálóink, Vadász, Búvár és Ambrusék szolgáltak, természetesen Géza közreműködésével. A rajongói közös buszról Titán; a programról és nyereményekről pedig a zenekar, a P. Mobil Rockmúzeum és a P. Mobil Médiakommandó tagjai gondoskodtak. A roadok egész éves munkáját ajándékkal megköszönni Ubinak jutott eszébe.

2014_mobilosok_orszagos_talakozoja_buvarek.jpg

Ismét volt P. Mobil Ki Mit Tud, illetve a legtöbb P. Mobil koncerten részt vevő mobilos megajándékozása. Előbbi kérdéssorát Bogyó állította össze, a jelen lévő társaság pedig igen jól vizsgázott mobilógiából. Utóbbit Jolán kapta, aki szinte több P. Mobil előadáson volt jelen, mint maga a zenekar… (A paradoxon feloldása az, hogy Jolán még a tiszaföldvári motoros találkozóra is elindult, amire a banda már nem, mert a rendezvényt aznap törölte a Katasztrófavédelem.)

2014_mobilosok_orszagos_talakozoja_bogyo.jpg

A rajongói kemény mag ez alkalommal az úgynevezett biankó P. Mobil pólók saját névvel történő kiegészítésével, körbededikáltatásával, egyedivé tételével szórakoztatta magát, szerzett örök emléket önmagának és társainak.

2014_p_mobilosok_orszagos_talakozoja_papp.jpg

Az ilyenkor már szokásos elektromos és akusztikus koncertblokk között ezúttal nyilvános zenekari próba volt. Annak is az a része, amikor vadonatúj zenei témákat mutatnak meg a egymásnak a muzsikusok, majd kezdik azokat első blikkre kidolgozni és véleményezni. Nem sok zenekar enged ilyen mély betekintést működésébe.

2014_mobilosok_orszagos_talakozoja_lacika.jpg

A negyedik zenei blokkban a szokásos jókedvű marháskodás folyt, melyben olyan vicces feldolgozások hangzottak el, amik a 2014-es Élve vagy halva turné során valamiért emlékezetesekké (emlékezetes poénokká) váltak, illetve így, vagy úgy kapcsolódtak Bajához.

2014_mobilosok_orszagos_talakozoja_ambrusek.jpg

Lóránt a zenék konferálása között megemlékezett a találkozó-sorozat elindítójáról, a néhai Szalkai Elemérről. Majd bő betekintést engedett a 2014-es turné kulisszatitkaiba és a banda jövőbeli terveibe. Természetesen reagált az új lemez kapcsán megjelent sajtóreakciók buta részeire. Végül bejelentette a 2015-ös Tudom, hogy ki vagyok turnét. Az igen jó hangulatú egybegyülekezésről mindenki elégedetten távozhatott.

2014_megyunk_tovabb.jpg

Zajlik az őszi-tavaszi P. Mobil Klub 2014-2015 évada a budapesti Crazy Mama Music Pubban. Sínen a Farkasok völgye CD új formában történő újragyártása. Készülnek az új kiadványok.

Megyünk tovább!

Jozé / Ellensúly 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://ellensuly.blog.hu/api/trackback/id/tr966955875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása