Minőségi Rock

Ellensúly Rockmagazin

Ellensúly Rockmagazin

VálaszÚt előtt állunk

Jótékony felajánlásra megy az 5. jubileumi koncertje a VálaszÚt zenekarnak

2014. november 11. - Harman

2014. november 13-án tölti be ötödik évét a budapesti VálaszÚt zenekar, amit Szebelédi "Szergya" Zsolt (P. Mobil) és Móczár László alapított még 2009-ben. Kezdetben csak akusztikus bulikat csináltak, majd 2012-ben alakult ki a mai felállás Czine Attila basszusgitárossal és Fekecs Ákos dobossal.

valaszut_jotekonysag_2014.jpg

A zenekar alapításakor azt tűzték ki célul, hogy egy populáris és igényes zenét alkossanak, ahol a pop-rock hangzást gondolatébresztő szövegvilággal ötvözve új színt vigyenek a magyar rock zenébe. Zenéik és szövegeik egy huszonéves ember gondolatait tükrözik, ugyanakkor korosztálytól függetlenül mindenkihez szól, akinek fontos a hagyomány, a kötődés, akik az érzéseiket nem átélni, hanem megélni szeretnék, és akik nem a trendeket, hanem az örökérvényű igazságokat tartják szem előtt. "A VálaszÚt az Útkereső, a valós és nem a virtuális életre vágyó embereknek szóló zene!".

Jubileumi bulijuk teljes bevételét az Autisták Országos Szövetségének adják. Maga a koncert az angyalföldi Rockmúzeumban kerül megrendezésre, a RaM Colosseumban este 19 órai kezdettel. A koncerten vendég fellépők is lesznek: Nagy "Liszt" Zsolt (ZBB), Takáts Tamás (Karthago), Kékesi „Bajnok”László (ex-P. Mobil), Baranyecz János „Branyó” és Ézsiás Péter (Historica).

Juhász Peti / Rockbook 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://ellensuly.blog.hu/api/trackback/id/tr966887533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása