Minőségi Rock

Ellensúly Rockmagazin

Ellensúly Rockmagazin

A HitRock nem vész el, csak átalakul!

Indul a 2015-ös HitRock turné

2015. április 10. - Harman

A Városligeti Sörsátorban indul a HitRock zenekar 2015-ös turnéja. Az április 15-i koncert egyben a legendás hard rock együttes nyári klubsorozatának évadnyitó estje is lesz, melyen az élő koncert mellett dedikálják legutóbbi "HitRock 35 Live!" című Top 20-as CD-jüket is.

hitrock_2015.jpg

A HitRock nem vész el, csak átalakul című turnéra folyamatosan frissített műsorral készül az ötösfogat. Egyrészt a banda tagsága egyre több klasszikus slágert frissít majd fel, másrészt az év folyamán a készülő új album dalaiból is várhatók ősbemutatók. Minden este más meglepetés. Ritkaságok, új showelemek, közönségtalálkozó és természetesen sztárvendégek.

Az április 15-i első előadáson mutatkozik be élőben a HitRock új felállása.

Ugyanis 2015. tavaszán az őstagok (MrBasary énekes, Pozsonyi Tibor Finki dobos és Füchsel Tibor Füxi billentyűs) mellé Mangult Attila basszusgitáros és Németh György gitáros sorakoztak fel. Utóbbiak a HitRock másik projektjének: a Hungarian Pink Floyd Show együttesnek is tagjai. Az elmúlt években ott már bizonyítottak, kiemelkedően tehetséges, alaposan felkészült, a zenéhez alázatos hozzáállású, jó zenészek.

Sokadik nekifutásra, sokadik felállással, 36 év után is lendületesen zakatol tovább a HitRock!

Valódi rock, valódi embereknek! Erősen ajánlott!

Jozé / Ellensúly 2015

A bejegyzés trackback címe:

https://ellensuly.blog.hu/api/trackback/id/tr367356628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása