Minőségi Rock

Ellensúly Rockmagazin

Ellensúly Rockmagazin

Kráter a Napon

Ismét dalpremierrel nyit a Pink Floyd klub

2015. január 22. - Harman

2015. január 23-án, pénteken 19 órától, az év első Hungarian Pink Floyd Show előadásán ismét dalpremier és videópremier várható a budapesti PeCsa Caféban. 

2015_crater_in_the_sun_show.jpg

A zenekar és a Magyar Pink Floyd Klub közös klubjában ismét vendégeskedik majd két kiváló torok: Szinyéri "Synda" Tünde és Takáts Máté.

A produkció vendége lesz még egy igazi Pink Floyd tribute veterán, Nógrádi Máté basszusgitáros-énekes, akit a publikum többek között a HPFS előd HitRock Pink Floyd Tribute Band-ből, illetve a balassagyarmati floyder együttesből, a Lunatic Dogs-ból is ismerhet.

The „Crater In The Sun” Show 2015: 

1969 és 2014 közötti Pink Floyd dalok. Minőségi muzsika két felvonásban. Élőben. A megfelelő emberekkel.

crater_finki_2014_drums.jpg

(Másnap este: január 24-én, szombaton szintén a PeCsa Caféban, szintén 19 órai kezdettel a HPFS anyabandája, a HitRock együttes a dedikálja és mutatja be „HitRock 35 Live!” című, jubileumi koncertlemezét.

A korai kezdés esélyt ad arra, hogy akit a Beatrice 22 órakor kezdődő, a „Tudományos Rockizmus” albumot megidéző Waszlavik Gazemberes koncertje is érdekel, az még átérhessen a Josefina Blues Bellbe.)

Jozé / Ellensúly 2015

A bejegyzés trackback címe:

https://ellensuly.blog.hu/api/trackback/id/tr597096569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása